Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/lsw_data_03_dro/jjonderhoud1/www.jjonkeronderhoud.nl/www/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /usr/home/lsw_data_03_dro/jjonderhoud1/www.jjonkeronderhoud.nl/www/wp-includes/plugin.php on line 579

Badkamers

Dagelijks maakt u gebruik van een badkamer. Niets is heerlijker dan de dag te beginnen of te eindigen met een heerlijk wellness-gevoel. En dat bereikt u toch het best in de badkamer van uw dromen? Of uw badkamer nu groot of klein is, u een bad met of zonder whirlpool wenst: er is voor ieder budget een passende oplossing. En met de plaatsing door Onderhoudsbedrijf Jonker kunt u onbezorgd genieten.

Keukens

De hedendaagse keuken moet van alle gemakken voorzien zijn, want koken is in! Onderhoudsbedrijf Jonker realiseert al het mogelijke tegelwerk, de wandbekleding en de tegelvloer die bij uw droomkeuken past.

Al een keuken op het oog? Wij plaatsen hem graag, vraag naar de mogelijkheden!

Toiletten

Voor menigeen is het toilet ‘het kleinste kamertje in huis’. Maar ook voor die plekken zijn er de mooiste ideeën. Een toiletruimte op het oog? Voor de plaatsing en het bijkomende tegelwerk staat Onderhoudsbedrijf Jonker graag voor u klaar.

Vloeren

Vloeren zijn heel persoonlijk. Modern, klassiek of nostalgisch: Onderhoudsbedrijf Jonker legt voor u de duurzame tegelvloer waarvan u jarenlang plezier heeft. Wilt u het behaagelijke comfort van vloerverwarming, ook daarvoor hebben wij betrouwbare partners. Nog een tip: buiten de keuze van de tegelvorm en de steensoort is ook het legpatroon bepalend voor het eindresultaat. Wij adviseren u graag.

Wanden

De sfeer van een kamer wordt in hoge mate bepaald door wandbekleding. Strak stucwerk, behang en zelf ‘stoffen’ bekleding is mogelijk. Onderhoudsbedrijf Jonker neemt u de werkzaamheden rond muurbekleding graag uit handen.